PETRECERI SWING

       Swing-ul  reprezinta un stil de viata alternativ pentru toate  persoanele care au  o fire mai libertina si sunt insetati de dorinta cunoasterii a tot ce este nou.Avem propriile noastre premise ,servicii ce exceleaza pe piata,  un salon exclusivist ce este deschis publicului si isi mentine serviciile la cele mai înalte standarde.In cadrul salonului nostru de masaj erotic oferim servicii de masaj erotic, cu finalizare realizata prin tehnici ale masajului erotic

       Decorul si curațenia unui salon de masaj erotic  este foarte importanta, personalul  si maseuzele sunt prietenoase și dispuse sa va ajute în orice caz posibil pentru a va fi indeplinite toate dorintele si fanteziile dumneavoastra, in masura in care lucrurile cerute sunt legale.

       Maseuzele noastre ofera servicii swing impecabile pentru cuplurile heterosexuale, doamnelor  și domnilor singuri. Detinem o varietate de teme si de petreceri pe tot parcursul anului.

 

       In salonul nostru de masaj erotic  veti beneficia de o experienta unica alaturi de domnisoare profesioniste in arta masajului si cunoascatoare a limbajul trupluii,astfel veti fi placut surprins de atentia si afectiunea maseuzelor noastre.

       Cuplurile care vin pentru prima dată,se pot lasa pe mana domnisoarelor noastre maseuze  cu experienta, dornice sa va ghideze spre taramul viselor,a fanteziilor si erotismului .Trebuie doar sa va relaxati sa discutati fanteziile erotice pe care dumneavoastra si partenera  doriti sa o experimentati si suntem siguri ca veti reveni .Domnisoarele noastre va vor arata tehnicile tantra cunoscute.

 

       Swinging este o formă de relationare socială de recreere pentru adulti, cel mai frecvent constand din bărbați / cupluri ce doresc sa reinvie extazul si armonia din viata de cuplu,sa descopere noi limite,sa incerce  aventuri erotice picante,sa dea frau liber imaginatiei sa  se Infrupte din clipele prezentului si placerile vietii.

       Swinging este metoda prin care majoritatea persoanelor renunta la inhibitii si la zidul prejudecatii ,o ”razvratire” impotriva atitudinilor represive ale societății fata de tiparele impuse pentru viata in cuplu.

       Prin swinging se va imbunatati considerabil viata sexuala si va  deveni una mult mai armonioasa,veti scapa de acea curiozitate ce duce la infidelitate. Persoanele invata multe despre ei însisi și despre aspecte  ascunse ale sexualitatii lor naturale, latente,vor invata sa se relaxeze,sa isi descopere corpul si limitele,sa descopere ca nu facem diferente intre persoane,ca respectam si luam in serios orice dorinta ascunsa ce nu o puteti indeplini in viata de zi cu zi.

       Prin swing poti urca pe noi culmi ale extazului,sa nu te plictisesti niciodata,fiindca limitele si inhibitiile nu au ce cauta in cadrul salonului langa domnisoarele noastre.

 

       Noi luam in serios orice dorinta a dumneavoastra si va oferim confortul si intimitatea de care aveti nevoie pentru a va face experienta cat mai placuta in cadrul salonului nostru.

       Pentru spargerea gheții de final sau pentru o relaxare pură am instalat recent un nou jacuzzi de brand. Cu o mulțime de jeturi și de putere variabilă, puteți alege dintr-un gadilat bland la un masaj orgasmic.

       Odată ce ajungi la noi, fii tu însuți și nu pretinde a fi altcineva. Fiind prietenos, bland ,vei fi la randul tau inconjurat de  o aura calda care are un efect pozitiv asupra corpului tau. Lasa  inhibițiile acasa, atat fizice, cât și sociale ,este o necesitate pentru a te putea delecta din scena cotidiana.

       Daca iti cunosti nevoile, interesele și dorințele  lasa-te pe maineile  domnisoarelor noastre care  stiu ce trebuie facut pentru a putea sa iti faca pe plac si sa-ti ofere exact ceea ce iti doresti!

 

       In cadrul salonului nostru de masaj erotic, maseuzele noastre iti pot oferi clipe de extaz cu finalizare prin tehnici speciale ale masajului erotic ( cu ajutorul claviculei, cu ajutorul sanilor,abdomenului, feselor, picioarelor si de ce nu in ultimul rand cu ajutorul mainilor domnisoarei)

       Partenerele dvs pot invata de la maseuzele noastre arta erotismului si astfel si acasa puteti sa va condimentati relatia cu tehnici observate si testate in salonul nostru de masaj erotic.

       Se intampla de multe ori in saptamana sa se adune mai multe cupluri la om petrece swing si atunci maseuzele noastre va vor oferi preludiul, partenerele dvs ducand la final sarcina de a va duce pe culmile pacatului.

       Continuam sa gasim intotdeauna idei noi , incitante, pentru ca toti clientii nostrii sa fie multumiti si sa gaseasca starea de liniste sau de senzualitate de care au nevoie.

       Asadar daca doriti sa intalniti si alte cupluri de swing, va invitam cu drag in salonul nostru de masaj erotic, sa participati la petrecerile noastre sau pur si simplu sa veniti cu partenera pentru a incerca experiente noi.

       Garantam pentru igiena, ambianta, confidentialitate si profesionalismul personalului nostru.

       Va precizam ca maseuzele noastre nu ofera servicii sexuale, asadar in limita legalitatii orice fantezie este posibila, mai putin contactul intim.Daca o maseuza spune nu intr o anumita ipostaza erotica, va rugam sa ii respectati raspunsul si dorinta si sa nu insitati asupra altor servicii in afara celor incluse in serviciile noastre, in fond locurile unde se aduna cuplurile swing sunt locurile unde totul este posibil dar nimic nu este obligatoriu.

       In cazul in care v am convins va asteptam cu drag sa ne faceti o vizita la sakonul nostru aflat pe Bulerardul Mihail Koganiceanu, nr.20.Locatia este o vila luxoasa, realizata in stil scandinav, ci decoruri minimaliste.CU siguranta veti fi ferit de ochii curiosilor.

error: Continut protejat!