MASAJ EROTIC LA HOTEL SI DOMICILIU IN BUCURESTI

       Salonul nostru de masaj erotic ofera sedinte de masaj erotic direct la dvs acasa sau in camera de hotel din Bucuresti.

       Stim ca fiecare persona are nevoie de un spatiul in care sa se simta in siguranta, astfel am amestecat ingredientele unei sedinte perfecte de masaj erotic, permitandu-ne sa furnizam acelasi tip de experienta de neuitat in camera dvs de hotel.Ne-am adaptat, de asemenea, toate masajele noastre sa aiba un final fericit, ceea ce se va traduce in multumirea tuturor clientilor nostri de rezultatul final.

       Maseuzele noastre vor avea toate ‘’echipamentele’’ necesare desfasurarii unei sedinte de masaj erotic la dvs ( va informam ca nu sunt folosite paturi de masaj , insa domnisoarele isi desfasoara serviciile discret si se folosi paturile de hotel).Uleiul de masaj, crema de masaj, cearsaf de unica folosinta, servetele umede si uscate fac parte din pachetul cu care domnisoarele vin insotite.Deasemeni tinem sa va anuntam ca nu vor exista probleme la accesul in hotel, intrucat toate domnisoarele noastre lucreaza perfect legal si vin insotite de factura si delegatie.

       Modul de desfasurare este urmator:

       Dvs intrati pe site ul  salonului nostru de masaj erotic Bucuresti, optati pentru varianta deplasari-masaj la hote sau domiciliu, va uitati profilele domnisoarelor si va alegeti una din ele (sau de ce nu mai multe).

       Profilele domnisoarelor cuprind atat o descriere fizica a acestora cat si a tehnicilor de masaj folosite si o scurta descriere, totul fiind creat pentru dvs pt a face alegerea corecta si adecvata a domnisoarei dorite, conform standardelor dvs. Va asiguram de  veridicitatea pozelor domnisoarelor maseuze.

       In momentul in care ati ales domnisoara va facem invitatia sa sunati la numarul de telefon afisat 0725.25.25.00. O operatoare va va raspunde si va fi suportul dvs pana la venirea domnisoarei maseuze la dvs.

       Detaliile necesare pt a veni o domnisoara la dvs: numele dvs pentru a face confirmarea in camera de hotel, numarul camerei , sau daca este vorba de domiciliul dumneavoastra- adresa dumneavoastra completa si numele dvs.

       Operatoarea noastra va suna pe numarul de hotel, va cere legatura in camera dvs de hotel (nu va preciza ca este de la un salon de masaj erotic- la noi discretia este importanta) si astfel se va face confirmarea si  se va putea trimite maseuza la dvs.

       Toate domnisoarele maseuze sunt tinere, atragatoare, sexy, dar si calificate, angajate legal si cu toate analizele medicale la zi.

       Preturile domnisoarelor sunt stabiloite in functie de mai multe cristerii atent selectonate, printre care putem mentiona urmatoarele: experienta domnisoarelor, calitatea masajelor, feedba-urile primite de la clientii nostrii fideli , precum si aspectul fizic al domnisoarelor, etc. Va garantam ca o sa gasiti in salonul nostru domnisoare pentrun toate gusturile si de asemeni pentru toate bugetele.

       Separat de pretul sedintei de masaj erotic se va achita si o taxa de transport , dus intors- de la si catrev salon a domnisoarei.

       Domnisoarele sunt imbracate adecvat pentru vizitele la hotel sau domiciliu.Tinutele purtate de acestea nu sunt vulgare si nici nu atrag atentia, decat intr un mod placut, elegant.

       In asteptarea domnisoarelor trebuie doar sa va relaxati si sa asteptati ca aceasta sa vina la dvs.Dvs stabiliti cvum doriti sa fie atmosfera, asa ca aveti la dispozitie 30 minute pana la venirea maseuzei pt a va gandi ce muzica doriti si va place in timpul masajului, care este temperatura optima in care va simtiti bine si alte aspecte pe care va lasam pe dvs sa le stabiliti.

       In functie de zona in care locuiti/este hotel, se poate ajunge la dumneavoastra in maxim 30-40 minute de la plasarea comenzii.

       Ce contine o sedinta de masaj erotic la hotel sau domiciliu?

       In primul rand va informam ca durata unei sedinte este de 60 minute si incepe in momentul in care domnisoara a ajuns la dvs, i ati achitat contravaloarea serviciilor si aceasta face confirmarea inceperii orei de masaj.

       O sedinta de masaj se poate configura conform dorintelor dvs , sedinta standard urmand urmatorii pasii:

  • 15-20 minute in care va relaxati trupul si eliminati oboseala si stresul printr-un masaj de relaxare care va stimuleaza circulatia si limfa, dar va induce si o stare de bine.
  • 15-20 minute de preludiu- body to body masaj, un masaj mai senzual cu anumite parti ale domnisoarei pe corpul dvs, atingeri delicate menite sa sa stimuleze, sa va excite si sa va induca intr o stare de extaz.
  • 15-20 minute in care zone erogene ale corpului tau vor fi exploatate la maxim, astfel incat la final sa atingi senzatii puternice in timpul orgasmului.Masajul erotic include tehnici tantra profesionale care va vor purta catre un masaj cu finalizare exploziva.
  • 10 minute- la finalul sedintei de masaj domnisoara va poate insoti la dus- beneficind de un dus asistat intr o companie cfalda si placuta.

       Cand domnisoara a plecat de la dumneavoatra asteptam si un feedback sa ne spuneti parerea dvs.Aceste feedbak uri ne ajuta sa aflam gradul dvs de satisfactie, iar in cazul in care satisfactia nu a fost deplina ne dorim sa stim motivele si sa incercam sa perfectionam lucrurile.feedbackul se refera la a da o nota domnisoarei de la 1 la 10 asupra calitatii masajului, a atitudinii domnisoarei, precum si un raport calitate pret,

       Daca sunteti un barbat aventurier sau pretentios, puteti alege un masaj dublu la dumneavoastra acasa. Pentru o ora, doua maseuze  alese de dumneavoastra, va vor face simultan un masaj erotic ce va va duce pe cele mai inalte culmi ale placerii. In acest fel dublati distractia, dublati relaxarea, dublati excitarea, dublati satisfactia si nu uitati, dublati amintirile. Experienta va fi de neuitat iar satisfactia  cu siguranta va fi deplina!

diamond

DIAMANT

Maseuza la pretul de 350 lei

       Asemeni diamantului, maseuzele noastre aflate la acest pret reprezinta un etalon de perfectiune feminina. Trupul provocator, perfect, sculptat care incanta simturile, atitudinea prietenoasa de care dau dovada domnisoarele , precum si calitatea impecabila a serviciilor oferite fac ca aceste domnisoare sa se incadreze in sablonul oricarui barbat care cauta femeia perfecta.

golden

AUR

Maseuza la pretul de 300 lei

       Maseuzele aflate la acest pret au primit din partea clientilor nostri fideli atributul invingatoarelor, al performantei si reusitei.Feedback-urile pozitive, aspectul fizic placut, prezenta agreabila, experienta in arta relaxarii si masajului erotic duc domnisoarele medaliate cu aur in top 3 perfectiune.

silver

ARGINT

Maseuza la pretul de 250 lei

       Alegand aceste maseuze, vei descoperi in ele o frumusete interioara care nu paleste in timp. Ele vor radia in preajma dumneavoastra si va vor oferi experiente erotice unice, creand un mediu propice evadarii din cotidian.

error: Continut protejat!