SERVICIILE NOASTRE

SALOANE MASAJ DE RELAXARE IN BUCURESTI

       Masajul de relaxare este benefic tuturor persoanelor ce isi doresc un tonus mai bun si deasemeni o detensionare a intregului organism.In cadrul salonului nostru de masaj va puteti bucura de odihna si relaxare, in acelasi timp scapanfd si de dureri sau tensiune musculara. Masauzele noastre vor avea grija sa va personalizeze masajul de relaxare in conformitater cu nevoile dvs, facand astfel masajul mult mai personal.,Ritmul in care doriti sa decurga sedinta de masaj de relaxare dvs il stabiliti

       Printre beneficiile masajului de relaxare enumeram: reducerea stresului, un plus de energie si buna dispozitie, intarirea sistemului imunitar, cresterea elasticitatii pielii, imbunatarirea fxului limfatic si a circfulatiei sanguine.

 

Masajul erotic

       Masajul erotic reprezinta in primul rand una din cele mai controversate forme de masaj existente de-a lungul timpului. Masajul erotic reprezinta timpul de masaj in cadrul caruia , maseuzele noastre se vor concentra pe zonele dvs erogene.

       Masajul erotic, un masaj neconventional, o pura experienta de stimulare a simturilor sexuale, reprezinta preludiul perfect pentru a intra intr-o atmosfera erotica.

       In cadrul unei sedinte de masaj erotic, va puteti rasfata, iar daca lucrurile devin mai profunde, nu exista nici o limita pentru a ajunge la un nivel superior. Exista o linie foarte fina intre senzualitate si sexualitate, iar in cadrul profesional pe care salonul nostru vi-l ofera, maseuza aleasa va fi atenta sa nu treaceti granitele principiilor salonului si deasemeni legalitatii.

       O sedinta de masaj erotic nu poate sa fie inlocuita de nici un alt tip de masaj, pentru ca masajul erotic va va purta la o etapa in care pur si simplu va simtiti in transa, relaxat fizic si mental, eliberat de stres si reintinerit parca dupa un tratamnt intens de masaj erotic.

       Printre beneficiile masajului erotic enumeram cateva: eliberarea de stres, tratarea anxietatii, ajuta deasemeni si la tratarea ejacularii precoce, stimuleaza libidoul, relaxeaza muschii si intareseste inima si alte organe ale corpului.

       Masajul lingam reprezinta masajul penisului.In invatatura tantra, se crede ca terminatiile nervoase de pe penlis sau lingam sunt in comunicare cu alte parti ale corpului , si orice problema poate fi rezolvata cu un masaj ce aduce nu numai placere ci si efect de vindecare.Masajul lingam reprezinta experimentarea starii de libertate completa si de relaxare.Drumul catre climax devine astfel mult mai important decat punctul culminant

       Trebuie neaparat sa veniti sa incercati un masaj erotic- este minunat sa fi atins…sa fi pornit….sa iti simti fiecare celula a corpului tau ca vibreaza de energie sexuala si de placere.

 

Masaj dublu

       Daca doriti  sa  fiti rasfatat de doua domnisoare  maseuze frumoase în același timp- visul fiecarui barbat- ei bine acum visul dvs poatev sa devina realitate. Salonul nostru de masaj erotic face ca acest vis sa devina  realitate -o sa va  simtiti  ca in  al noualea cer cu doua domnisoare alese chiar de dvs,  și va veti bucura de masaj într-o armonie absoluta.Veti simti cum fiecare parte a corpului dumneavoastră va va multumi si  senzatia de placere nu o veti uita saptamani intregi.

 

Masaj cuplu

       Va facem urmatoarea recomandare : hraniti-va  relatia  și extinde orizonturile.. Stopeaza dorințele voyeuristice, sau alaturati-va partenerului ca sa va puteti  bucura simultan de  compania domnisoarelor noastre, special antrenate sa va ofere clipe de extaz. facem mentiune ca ,acest serviciu este personalizat pentru a se potrivi dorințelor unice și nivelului  de confort al fiecarui cuplu in parte, astfel ancat sesiunea dvs. va deveni  la fel de unica ca relația ta. Va rugam,  sa  aduceti la cunostinta maseuzelor alese , orice solicitări speciale  pe care dvs sau partenera dvs le aveti, înainte de a incepe sesiunea de masaj.

       Recomandam masajul cuplului , tuturor cluplurilor, care doresc sa-si petreaca timpul cu partenerul lor intr-o atmosfera  speciala erotica , care ii va ajuta , in situatia in care doresc, s\a-si condimenteze relația. Impreună cu o doua maseuze uimitoare la alegere si cu partenerul tau, cei patru se pot trata reciproc si se vor lasa  purtati in sfere erotice incă nebanuite.Oaspetii care ar trebui sa incerce acest tip de masaj sunt persoanele lipsite de gelozie

 

Jacuzzi masaj

       Va facem incitatia sa incercati o sedinta de jacuzi masaj , unde veti simti mangaierile senzuale ale domnisoarei alese, alunecand pe corpul dvs , veti avea parte de un masaj corporal complet, cu un lingam masaj la final, va veti simti relaxat si fara griji, totul petrecandu se in jacuzzi , alaturi de o domnisoara superba si o sticla de sampanie din partea casei.

 

Masaj de dominare

       Bondage & Discipline, Dominance & Submission, Sadism & Masochism”, sunt tehnici de masaj dominant care cuprinde practicile sadice de dominanta si subordonare, corelate cu  biciuirea, nipple torture, examinare “medicala”, strap-on/dildo, umilire verbala si fizica, incatusare, restrictionarea placerii, educatie si disciplina, denigrare,tocuri  si multe ale surprize pe care le veti descoperi in cadrul salonului nostru de masaj erotic..Sunteti invitat sa veniti si sa va lasati pe mainile domnisoarelor pentru a va calauzi intr-o calatorie desatisfactie totala ,precum si pentru indeplinirea celor mai salbatice fantezii [e care le aveti..Reputatia noastra este si succesul nostru,astfel va rugam sa veniti la cea mai buna experienta pe care o pueti trai.

diamond

DIAMANT

Maseuza la pretul de 250 lei

       Asemeni diamantului, maseuzele noastre aflate la acest pret reprezinta un etalon de perfectiune feminina. Trupul provocator, perfect, sculptat care incanta simturile, atitudinea prietenoasa de care dau dovada domnisoarele , precum si calitatea impecabila a serviciilor oferite fac ca aceste domnisoare sa se incadreze in sablonul oricarui barbat care cauta femeia perfecta.

golden

AUR

Maseuza la pretul de 200 lei

       Maseuzele aflate la acest pret au primit din partea clientilor nostri fideli atributul invingatoarelor, al performantei si reusitei.Feedback-urile pozitive, aspectul fizic placut, prezenta agreabila, experienta in arta relaxarii si masajului erotic duc domnisoarele medaliate cu aur in top 3 perfectiune.

silver

ARGINT

Maseuza la pretul de 150 lei

       Alegand aceste maseuze, vei descoperi in ele o frumusete interioara care nu paleste in timp. Ele vor radia in preajma dumneavoastra si va vor oferi experiente erotice unice, creand un mediu propice evadarii din cotidian.

error: Continut protejat!