PETRECERI PRIVATE

       Petrecerile private se organizeaza in salonul nostru Vip Zone, aflat in inima Bucurestiului, in apropierea parcului Cismigiu, intr-o vila cu 2 etaje si 2 terase exterioare.

       Salonul nostru poate gazdui un numar mare de participanti la o petrecere privata.Frumoasele noastre domnisoare reprezinta ingredientul perfect pentru a incalzi o petrecere de neuitat, indiferent ca este vorba de o petrecere aniversara, o onomastica, o petrecere corporate sau pur si simplu celebrarea unui eveniment important din viata dumneavoastra.

       Cu un design special pentru crearea unui mediu propice unor petreceri private, Vip Zone devine cadrul perfect al evenimentului de succes pe care dumneavoastra il organizati in cadrul salonului nostru.

 

       Misiunea Vip Zone este garantia succesului petrecerii dumeavoastra! Quality time reprezinta deviza Vip Zone, pentru a descrie ambianta gasita in salonul nostru.

       Echipa noastra are viziune si participa cu pasiune la organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra.

       Cei ce ne au calcat pragul, au fost martorii a numeroase povesti superbe, unice si memorabile.

       Vip Zone reprezinta spatiul in care patrundeti intr om lume de vis, atunci cand apelati la noi pentru o petrecere privata.

 

       Credem cu tarie ca este foarte important in viata, sa petrecem, cel putin la fel de important cum este sa muncim .

       Vip Zone este locul de intalnire, locul unde ne sarbatorim unii pe ceilalti.Este deasemeni locul unde noptile devin mai lungi, muzica si designul evocativ reprezentand scena pe care se desfasoara secvente mirifice din viata.

       Pe perioada verii va punem la dispozitie si o terasa superba,cu o ambianta calda si cu un mediu propice, la etajul superio al vilei, cu o capacitate de 40 persoane.

       In ambianta intima oferita de salonul nostru, va puteti relaxa adminrand prestatia animatoarelor noastre, iar daca va veti simti incinsi, nu este o problema, o sedinta de masaj erotic va face ca fanteziile dvs erotice sa prinda contur.

       Adaugam o varietate larga de bauturi alcoolica, cocktaiuluri, preparate special pentru dumneavoastra de barmaritele noastre, muzica de petrecere si voie buna si iata ingredientele pentru reusita unei petreceri.

 

       Va garantam ca pe toata perioada vizitei dumneavoastra in salon masaj erotic atmosfera va fi incinsa, iar dvs veti simti provocarea.

       Locatia va fi decorata in functie de tematica pe care dvs o alegeti impreuna cu organizatorul noastru.

Ce fel de petreceri private puteti gasi la noi?

 • Petreceri ale burlacilor/burlacitelor
 • Petreceri tematice: Hallowen party, Bond party, seri venetiene, vestul salbatic, haway party, role play party, etc
 • Petreceri corporate
 • Aniversari
 • Swing party
 • Evenimente de lansare sau promovare
 • Dineuri si baluri

 

       Pentru a afla mai multe detalii referitoare la tipurile de petreceri private va facem invitatia sa programati o vizionare sau pentru a primi o oferta de servicii personalizata nu ezitati sa ne contactati.

 

       Pentru ca noi sa va putem organiza o petrecere asa cum va doriti si pentru ca totul sa iasa asa cum va doriti, va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii:

 • numarul total al participantilor
 • buget aproximativ (mancare, bautura, domnisoare, etc)
 • domnisoarele alese pentru participarea la petrecere
 • comanda exacta de mancare si bauturi ( cantitati)
 • playlist muzical – in situatia in care dvss aveti anumite preferinte.

       Deasemeni, va rugam sa ne anuntati in prealabil cum ati dori sa se desfasoare petrecerea, ce preferinte aveti.

error: Continut protejat!