ACCES CLUB: 25 EURO / 130 LEI

ALL YOU CAN DRINK
(wiskey, vodka, tequila, beer, champagne, wine, rum, coffee, soft drinks)

PROGRAMARI: +40 0735.44.55.11

PRETURI MASAJ EROTIC

    Experimentati o noapte de neuitat in clubul private Vip-Zone, unde, impreuna cu bauturi fine atent selectionate, sampanie si muzica excelenta, va puteti bucura de compania a 10 domnisoare tinere, fermecatoare si pline de senzualitate.

          Va oferim distracție erotică la un nivel inalt! Fetele tinere si apetisante va propun programe erotice de lux, divertisment, stimulare, spectacole erotice pentru toate gusturile. 
De asemenea aveti posibilitatea de a urmari live transmisiunile evenimentelor sportive majore intr-o atmosfera si o companie placuta.


          Vip-Zone este un loc magic in care visurile devin realitate. Dansatoarele va intretin toata seara cu show uri de striptease si dans la bara, iar daca doriti putina intimitate, aveti un loc asigurat. Puteti alege o domnisoara (sau mai multe) si intr-unul dintre saloanele noastre VIP va puteti bucura de show-uri erotice, de lap dance, de striptease sau de masaj erotic doar pentru dvs.           

         Vip-Zone este locul ideal pentru o seara cu prietenii in oras dar si pentru petreceri private de toate tipurile, printre care cele mai cautate sunt petrecerile burlacilor, aniversarile si intalnirile cu parteneri de afaceri.


          Echipa noastra va sta la dispozitie pentru organizarea evenimentului dvs in cele mai mici detalii si va putem pune la dispozitie inclusiv DJ profesionist, catering, limuzina, etc

-Striptease

-Dans la bara

-Lap Dance

-Show-uri erotice

-Show-uri private

-Separeuri V.I.P

-Servicii BDSM

-Companie

-Masaj erotic domni, doamne si cupluri

-Petreceri private

-Petreceri tematice

-Open bar

Night-Club
Night-Club
Night-Club
Night-Club